|
Id: |
63415 |
Název: |
Jídlo - dějiny chuti |
Autor: |
Paul Freedman |
Kategorie: |
Katalog knih / Dějiny |
Popis: |
První práce svého druhu, v níž se objevy nové generace historiků jídla z celého světa spojují s nepokrytě romantickým kouzlem pojednávané látky: kulinářských dovedností různých civilizací, minulých i současných, a požitků z hodování. Výsledkem jsou skutečné dějiny chuti, našich nejvznešenějších, nejelegantnějších a nejlibějších myšlenek o jídle – jeho složkách, přípravě, podávání – od pravěku až do současnosti.
Žánr: Literatura naučná , Historie
Vydáno: 2008 , Mladá fronta
Originální název: Food: The History of Taste
Počet stran: 368
Jazyk vydání: český
Vazba knihy: pevná / vázaná
Forma: kniha
ISBN: 978-80-204-1847-0
Stav : Dobrý |
|
ISBN: |
978-80-204-1847-0 |
|
Nakladatel: |
Mladá fronta |
Rok vydání: |
2008 |
|
Vazba: |
pevná / vázaná |
Jazyk: |
český |
|
Počet stran: |
368 |
|
Cena: |
350,-Kč |
|
Do košíku |
|