Košík
Položek: 0
Cena: 0,-Kč
Přihlášení
Uživatel: Nepřihlášen
Registrovat Přihlásit
       
Vykupujeme knihy ze všech oborů, platíme hotově, nebo přijímáme do komisního prodeje.


Detail knihy


Id: 66014
Název: ZELINÁŘSKÁ KUCHYNĚ
Autor: Václav Soukup
Kategorie: Katalog knih / Kuchařky
Popis: Vydáno: 1948 , Živnotisk Počet stran: 280 Vazba knihy: pevná / vázaná pěkný stav knihy bez přebalu, lehce opotřeben Podrobné návody, jak zužitkovati a upotřebiti všechny druhy zahradní i polní zeleniny v kuchyni Přípravy pokrmových polévek, omáček, salátů i jiné úpravy pokrmů a předkrmů ze zeleniny, nakládání zeleniny do soli, octa, cukru a hořčice. Ukládání a sušení čerstvé zeleniny na zimu a různé jiné předpisy o dobrém zužitkování zeleniny Z receptů: šalotky po moravsku, zavařenina z červené řepy, okurky čertovky, okurky po slovensku, okurky v hořčici, pepřové okurky, zeleninový knedlík, zeleninový puding s kroupami, zeleninový řízek, moravský špenát, český špenát, francouzský špenát, květáková sekanina, pečený francouzský květák, pařížský chřest, chřest s houbami, karbanátky z čočky, cibule po orientálsku,
ISBN: Nakladatel:
Rok vydání: 0 Vazba:
Jazyk: Počet stran: 0
Cena: 399,-Kč
Do košíku